Järjestämme Huippuliikkujakursseja vuosittain. Ilmoitamme ajankohdista tarkemmin. Kysy lisää!

Kun hallitset selkärankasi liikkeet – sinusta tulee taitava, terve liikkuja. Tämä kurssi on ainutlaatuinen Method Putkisto Huippuliikkuja on ohjelma selkärangan hallintaan. Tulokset voit nähdä parantuneesta ryhdistäsi ja kehosi hallinnasta — kuin myös taidostasi liikkua sulavasti

  • Ohjelman kautta kestävyytesi ja aerobinen kuntosi kohoaa.
  • Opit liikkumaan hyvin, hallitusti, oikein – ja jopa upeasti!
  • Opit hahmottamaan minkä tahansa liikuntasuorituksen moniulotteisessa tilassa, esimerkiksi kävelyssä, mutta myös haastavammissa lajeissa kuten golfissa.

Ohjelma harjoittaa lihasmuistiasi. Harjoitusjakson kesto ja riittävät toistot takaavat, että lihasten oikea aktivoitumisjärjestys muuttuu refleksinomaiseksi. Kahden kuukauden harjoittelun myötä osa tuloksista jää pysyviksi.

Saavutat tuloksia kaikessa harjoittelussa entistä nopeammin. Opit vahvistamaan kehoasi tarkasti, ja harjoitteet osuvat oikeisiin lihasryhmiin. Selkärankasi tukisysteemi vahvistuu parantaen kaikkien lihasten hermotusta ja siten hienomotoriikan hallintaa. Opit mm. hallitsemaan selkärankasi kiertoliikkeet uudella tavalla.

Huippuliikkujaohjelma sopii kaikille, kaikenikäisille liikunnan harrastajille ja ammattilaisille – sinulle, joka rakastat liikuntaa, olet kiinnostunut kehostasi ja liikkeen lainalaisuuksista, olet utelias kehosi mahdollisuuksista, haluat löytää uutta ulottuvuutta pitkään harrastamaasi lajiin, olet jo Method Putkiston tai MP Pilateksen harrastaja — tai pyrit urheilussa eteenpäin, jopa huipulle!

Ilmoittaudu mukaan