Pilates & Method Putkisto starttipaketit aloittaville

Starttipaketit/kurssit aloittajille jatkuvasti räätälöiden, eli joustava aloitusaika vasta-alkajalle.
Sisältää yhden yksityistunnin (60 min) + 5 viikkotuntia (90 min/kerta)
Hinta 190 eur/hlö tai startti kahdelle 170 eur/hlö

Aloita Pilates tai Method Putkisto -harjoittelusi perusteista. Suosittelemme aloittamaan Starttikurssilla tai Yksilöstartissa. Myös osa teemakursseista (mm. Keskivartalon ihme ja Hengitys helpoksi -kurssi) sopii hyvin aloitukseen. Starttikurssilla perehdyt kehoharjoittelumme taustoihin, perusteisiin, elementteihin,sanastoon ja perusliikkeisiin. Järjestämme vuosittain useita starttikursseja. Jos et löydä sopivaa kurssia, voit perehtyä harjoitteisiin myös yksilöohjauksessa.

Jatka viikkotunneilla

Perusteiden jälkeen saat hyvin irti säännöllisistä viikkotunneista. Osallistut viikkotunneille ilmoittautumalla ryhmään. Viikkotunneilla ylläpidät kehittymistäsi ja nautit nopeasti etenevistä tuloksista. Kannustamme osallistumaan kerrasta kahteen viikossa, sillä säännöllisellä harjoittelulla saat aikaan elämäsi kestäviä muutoksia kehossasi.

Teemakurssit syventävät

Voit myös osallistua teema- ja erikoiskursseille, joissa syvennymme johonkin erityiseen tavoitteeseen tai ”ulottuvuuteen”. Voit osallistua yhä uudelleen starttikurssille virkistämään perusteitasi. Uudistamme kurssejamme joka vuosi, joten aina on tarjolla jotakin uutta.

Huolellinen työskentely on kaiken perusta

Ohjaamamme harjoittelu ei ole hikistä, ”sinne päin” touhaamista vaan se on tarkkaa ja huolellista mielen kautta tapahtuvaa kehotyöskentelyä. Harjoitus voi kepeyden tunteesta huolimatta olla tehokas ja vaikuttava, sillä se vaikuttaa juuri siellä, missä milloinkin kehosi heikoimmat lenkit ovat.

Kaikki tuntimme ovat vuorovaikutteisia pienryhmiä, joissa saat aina myös yksilöllistä ohjausta. Tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan tietoisesti harjoitteluusi. Kaikki ohjaajamme ova kehon, liikkeen ja huolellisen harjoittelun asiantuntijoita.

Tervetuloa mukaan uudistamaan ja vahvistamaan kehosi!

Tämä harjoittelu käy kaikille, ikään, kokoon, sukupuoleen ja liikuntataustaan katsomatta. Tavoitteena on toimiva, kivuton keho, hyvä ryhti ja lihastasapaino. Keho, joka kantaa sinua läpi koko elämän mahdollistaen liikkumisen nautinnon ja kaiken sen mistä haaveilet.

Ilmoittaudu mukaan


30 päivän teho-ohjelma Su 25.10.-22.11. klo 15.00-16.30CLUES Palautumiskurssi pienryhmälle Ke 11.11. klo 16.00-20.00Spiraalistabilaatio tutustumiskurssi Ke 25.11. klo 17.30-20.00CLUES Palautumiskurssi pienryhmälle Ke 11.11. klo 16.00-20.00Hengityksen helppous ja keskivartalon ihme Ke 16.12. klo 17.00-20.00Body Flow°Face Up -kurssi Ke 20.1.2021 klo 17.00-20.0030 päivän teho Su 24.1.-21.2.2021 klo 15.00-16.30Ilmoittaudun tiistain Method Putkisto/Kehonhuolto Online-tunnilleIlmoittaudun säännölliselle viikkotunnille - anna tarkemmat tiedot alla

Special 13 + ekstrat syksytarjous 50.-Shine 10 + ekstrat syksytarjous 50.-Special+Shine tuplapaketti + ekstrat syksytarjous 90.-


Efector Evolving Bodies - Vaikuttavaa kehonhallintaa