Pilates & Method Putkisto starttipaketit aloittaville

Starttipaketit/kurssit aloittajille jatkuvasti räätälöiden, eli joustava aloitusaika vasta-alkajalle.
Sisältää yhden yksityistunnin (60 min) + 5 viikkotuntia (90 min/kerta)
Hinta 190 eur/hlö tai startti kahdelle 170 eur/hlö

Aloita Pilates tai Method Putkisto -harjoittelusi perusteista. Suosittelemme aloittamaan Starttikurssilla tai Yksilöstartissa. Myös osa teemakursseista (mm. Keskivartalon ihme ja Hengitys helpoksi -kurssi) sopii hyvin aloitukseen. Starttikurssilla perehdyt kehoharjoittelumme taustoihin, perusteisiin, elementteihin,sanastoon ja perusliikkeisiin. Järjestämme vuosittain useita starttikursseja. Jos et löydä sopivaa kurssia, voit perehtyä harjoitteisiin myös yksilöohjauksessa.

Jatka viikkotunneilla

Perusteiden jälkeen saat hyvin irti säännöllisistä viikkotunneista. Osallistut viikkotunneille ilmoittautumalla ryhmään. Viikkotunneilla ylläpidät kehittymistäsi ja nautit nopeasti etenevistä tuloksista. Kannustamme osallistumaan kerrasta kahteen viikossa, sillä säännöllisellä harjoittelulla saat aikaan elämäsi kestäviä muutoksia kehossasi.

Teemakurssit syventävät

Voit myös osallistua teema- ja erikoiskursseille, joissa syvennymme johonkin erityiseen tavoitteeseen tai ”ulottuvuuteen”. Voit osallistua yhä uudelleen starttikurssille virkistämään perusteitasi. Uudistamme kurssejamme joka vuosi, joten aina on tarjolla jotakin uutta.

Huolellinen työskentely on kaiken perusta

Ohjaamamme harjoittelu ei ole hikistä, ”sinne päin” touhaamista vaan se on tarkkaa ja huolellista mielen kautta tapahtuvaa kehotyöskentelyä. Harjoitus voi kepeyden tunteesta huolimatta olla tehokas ja vaikuttava, sillä se vaikuttaa juuri siellä, missä milloinkin kehosi heikoimmat lenkit ovat.

Kaikki tuntimme ovat vuorovaikutteisia pienryhmiä, joissa saat aina myös yksilöllistä ohjausta. Tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan tietoisesti harjoitteluusi. Kaikki ohjaajamme ova kehon, liikkeen ja huolellisen harjoittelun asiantuntijoita.

Tervetuloa mukaan uudistamaan ja vahvistamaan kehosi!

Tämä harjoittelu käy kaikille, ikään, kokoon, sukupuoleen ja liikuntataustaan katsomatta. Tavoitteena on toimiva, kivuton keho, hyvä ryhti ja lihastasapaino. Keho, joka kantaa sinua läpi koko elämän mahdollistaen liikkumisen nautinnon ja kaiken sen mistä haaveilet.

Ilmoittaudu mukaan


Hengityksen helppous ja keskivartalon ihme Online-Verkkokurssina Ke 12.2. klo 17.00-20.00CLUES Palautumiskurssi Online-Verkkokurssina Starttiosa Ke 17.2. klo 18.00-19.30CLUES Palautumiskurssi Online-Verkkokurssina Keho-osa 1 Ke 24.2. klo 18.00-19.30CLUES Palautumiskurssi Online-Verkkokurssina Keho-osa 2 Ke 10.3. klo 18.00-19.30Ilmoittaudun tiistain 15.00-16.10 Method Putkisto Online-tunnilleIlmoittaudun keskiviikon 9.15-10.15 Face Up/Kasvopilates Online-tunnilleIlmoittaudun torstain 16.30-17.45 Method Putkisto + Pilates Online-tunnilleIlmoittaudun sunnuntain 18.00-19.15 Method Putkisto + Pilates Online-tunnilleIlmoittaudun säännölliselle Studion viikkotunnille 2021 - anna tarkemmat tiedot alla


Efector Evolving Bodies - Vaikuttavaa kehonhallintaa