Tilaa yritykselle ja henkilöstölle laadukkaat ja monipuoliset, selkeästi ja huolellisesti ohjatut taukojumppavideot, joilla on todellista vaikutusta työkuntoon ja hyvinvoivaan oloon. Kysy tarjousta yrityskokonaisuudesta. Peruspaketissamme on 8 erilaista jumppaa kuukaudessa.
Innostavia kevään etätaukojumppia kaikille!
Tilaukset: elina@efector.fi / p. 0400 471 090

© Efector Oy – Elina Pihlajamäki. Videoiden kopionti ja levitys ei ole sallittu ilman Efector Oy:n erillistä lupaa, joka tehdään taukojumppa-asiakkaiden kanssa.

Efectorin terveiset taukojumppiin!

Taukojumppamme ovat noin 15-20 minuutin mittaisia dynaamisia harjoituksia, joilla palautat, virkistät ja linjaat olemistasi, olitpa työpaikalla tai etätöissä. Perusjaksossamme on 8 jumppaa kuukaudessa, eli kaksi erilaista jokaiselle viikolle. Virittele etäharjoituspaikkasi ja kalenterisi kuntoon tehokkaita jumppiamme varten – ja itseäsi varten! Taukojumpat tehdään pääasiassa ilman välineitä mutta halutessasi voit varata lähelle piikkipallon, tyyynyn, maton, jumppakepin.  Jos sinulta puuttuu nämä varusteet, voit silti osallistua harjoituksiin ja tehdä ilmankin.

Muistathan, että teet harjoitteet omalla vastuulla, rauhassa, kuulostellen ja jätät tekemättä harjoitteet, jotka eivät tunnu hyvältä tai joihin et ole vielä valmis. Videoissa on eri vaikeusasteisia ja teemoiltaan erilaisia taukojumppia. Muistahan kuunnella omaa kehoasi harjoitteiden aikana ja myös niiden jälkeen. Suosittelen varaamaan kalenterista aikaa päivittäisiin taukojumppiin. Opit videoiltakin itseäsi parhaiten virkistäviä harjoitteita. Lisäksi ulkoile, kohota happikuntoasi varsinkin jos juuri nyt tuntuu, että aikaa on nyt kun sitä ei kulu työmatkaliikuntaan.

Otathan yhteyttä jos jokin asia askarruttaa tai haluat antaa palautetta ja esittää toiveita. Terveyttä ja virkeyttä päiviisi!

Elina

PS. Efector Pilates Studiolta on saatava taukojumppavarusteita etäharjoituksiin. Kysy lisää elina@efector.fi / p. 0400 471 090

Taukojumppien esittelyvideo

TULE MUKAAN VIRKISTYMÄÄN JA OPPIMAAN KEHOSTASI

Tämä videossa kerromme, mikä mielestämme taukojumpissa on tärkeää ja minkä olemme huomanneet tuottavan tuloksia: keventäminen, oppiminen omasta kehosta, vapauttaminen, innostuminen ja palauttaminen! Tervetuloa mukaan taukojumppaamaan. Tilaa tunnukset: elina@efector.fi / p. 0400 471 090

Niska, kaula, hartiaseudun vapauttaminen

HIDAS JA RAUHOITTAVA HARJOITUS – 14 min.

Tämä taukojumppa on tietoisesti hidas ja rauhoittava. Usein on tärkeämpää tehdä liikkeet kevyesti ja hitaasti kuin vauhdilla ja repien. Kuulostele harjoituksen jälkeen, mikä muuttui tai ”loksahti paremmin paikalleen”. Taukojumppaharjoitusten tavoitteena on päästää irti fyysisestä ja psyykkisestä turhasta kuormasta.