Palvelut henkilöstöliikuntaan

HUOM! Olemme uusineet sivujamme. Jyväskylän Method Putkisto Studion sivut ovat nyt omassa osoitteessaan www.methodputkistojkl.fi – pääset tästä sinne.

Efector liikuttaa yrityksiä. Tarjoamme monipuolisia yritysten henkilöstöliikunnan ja -valmennuksen palveluita. Olemme toimineet luotettavasti ja pitkäjänteisesti alalla lähes 30 vuotta. Löydät meiltä ammattitaitoiset palvelut henkilöstön hyvinvoinnin, virkistyksen ja jaksamisen tukemiseen. Olipa kyseessä toimistotyö, tuotantotyö, matkatyö tai liikkuva ja raskas työ, voimme tarjota soveltuvat ohjelmat kaikille henkilöstöryhmille.

Juuri nyt olemme erikoistuneet taukoliikuntaan, jolla tuetaan henkilöstön jaksamista, virkeyttä ja liikkuvuutta työpäivän aikana.

Palvelumme: 

”Efector on yritys- ja henkilöstöliikuntaan erikoistunut liikuntapalveluyritys, jolla on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Olemme edelläkävijä. Taukoliikunta on nyt ykköstuotteemme. Kun keho liikkuu, liikkuu myös mieli. Kun henkilöstö liikkuu, liikkuu myös yritys.” Elina Pihlajamäki – yrittäjä, ohjaaja, Liikuntatieteiden maisteri

Annamme mielellämme lisätietoja Efectorin palveluista, kysy tarjousta tai suunnitelmaa yrityksellesi!

Käyntiosoite
Efector Oy / Jyväskylän Method Putkisto Studio
Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä

Toimitusjohtaja Elina Pihlajamäki
p. 0400 471 090
elina.pihlajamaki@efector.fi