Method Putkisto Studio Jyväskylä

Olemme juuri uusineet sivujamme,
jos etsit Method Putkisto kursseja tai viikkotunteja
www.methodputkistojkl.fi – pääset tästä sinne

Efector toimii yhdessä Jyväskylän Method Putkisto Studion kanssa. Efector tarjoaa myös Method Putkisto menetelmien ohjelmat henkilöstöliikuntaan.

Method Putkisto on vahvasti vartalon muotoa ja mallia parantava metodi, joka sopii kaikenikäisille ja kuntoisille naisille ja miehille.  Sen tulokset ovat mitattavissa ja nähtävissä. Menetelmä lisää liikkuvuutta, notkeutta sekä keskikehon voimaa ja vaikuttaa monella muulla tasolla – kehoa tasapainottaen.  Method Putkiston perusajatuksena on pidentää tarkasti kehon lyhyet ja kireät lihakset, jolloin keho vapautuu takaisin sen neutraaliasentoon. Pohjana on  luonnollinen liike, joka saavutetaan oman kehon painoa, hengitystä ja luonnollisia vastuksia hyväksi käyttäen.

Method Putkisto on Marja Putkiston kehittämä syvävenytys- ja kehonhallintatekniikka. Menetelmä opettaa käyttäjälleen oman kehon tuntemusta. Opit loppuelämäksi taidon, jolla määritellä mitä kehosi alati muuttuvien haasteiden ja iän myötä tarvitsee. Sen avulla voit kohentaa ryhtiäsi, muokata ja linjata kehoasi sekä oppia taitavaksi ja esteettiseksi liikkujaksi. Jokainen harjoitus samalla vahvistaa että hoitaa kehoasi sisältä ulospäin.

Metodiin sisältyvien syvähengitys- ,syvävenytys ja – syväjumppaharjoitteiden kautta luodaan pohja paremmalle ryhdille, tehokkaammalle hengitystekniikalle ja taloudelliselle liikkumiselle. Siis keholle elämää varten!

Tutustu Method Putkisto Studio Jyväskylän monipuolisiin kursseihin ja viikko-ohjelmaan, mm:

Starttikurssit / Kasvoklinikka / Kävelyn taito / 30 päivän teho-ohjelma / Huippuliikkuja / Detox /  Body Up / MP Pilates vasta-alkajalle / MP Pilates laitestartti pienryhmälle/ Kehonhuoltoa miehille / Viikkotunnit

Method Putkiston avulla saavutat

 • solakan, notkean vartalon
 • tehokkaan aineenvaihdunnan
 • vahvan luuston
 • terveen selän ja niskan
 • rentoutumiskyvyn
 • kiinteydyt, notkistut ja virkistyt miellyttävällä tavalla

Harjoittelu sopii kaikille

 • kaikenikäisille miehille ja naisille
 • erilaisten vammojen kuntoutukseen
 • urheilijoille suorituskyvyn parantamiseen
 • niille, jotka haluavat solakoitua
 • niille, jotka haluavat terveen ja kauniin vartalon

Suosittelemme aloittamaan lihastasapainosi kohentamisen Method Putkisto -ohjelman avulla. Sen kautta oikeiden lihasten löytäminen on helpompaa ja nopeampaa. Voit halutessasi myös yhdistää Method Putkisto- ja MP Pilates -harjoitusmenetelmät. Yhdistelmä on tehokas:  saavutat nopeasti näkyviä tuloksia.

Perus- ja starttikurssit on suunnattu aloittelijoille ja kurssin käytyäsi voit jatkaa viikkoharjoitusryhmissä pitkäjänteisyyttä vaativaa, mutta palkitsevaa kehosi kohennusta.

Method Putkisto on rekisteröity tuotemerkki. Method Putkisto -tunteja ja -kursseja voivat ohjata vain rekisteröidyt Method Putkisto -ohjaajat ja -ohjaajaharjoittelijat. Näin voit luottaa olevasi hyvissä käsissä.

’’Methd Putkiston tavoitteena on kehon kokonaisvaltainen tasapaino ja pyrkiä toki vahvuuteen mutta yhtälailla herkkyyteen. Se harjoittaa liikkeen tukemista keskivartaloon sitä vahvistaen, mutta samalla asento- ja liiketuntoaistimusta kehittäen ja virittäen. Se lähestyy ihmiskehon mahdollisuuksia tutustumalla oman kehon rakenteisiin ja perusliikkeiden kautta; niiden joiden ylläpito mahdollistaa liikuntakykymme – elämämme loppuun asti. ’’ Marja Putkisto

Voit lukea Method Putkistosta lisää Method Putkisto instituutin sivuilta 

Jyväskylän Method Putkisto Studion sivuille pääset tästä