Efector Pilates Studion pohja on Pilateksessa ja Suomessa kehitetyssä Method Putkistossa. 30 vuoden ajan olemme olleet mukana, luonnollisen, tasapainoisen ja kestävän kehonhallinnan lajien parissa. Olemme halunneet edistää vapaasti liikkuvaa kehoa ja esteettistä liikettä. Ohjaajamme ovat kehonhallinnan ammattilaisia. Esittelemme tällä sivulla taustatietoja toimintamme tärkeimmistä menetelmistä.

Method Putkisto on suomalainen kehonhallintametodi

MARJA PUTKISTO – METHOD PUTKISTO

”Oma keho on kieli ja se on kaikkein tärkein käyntikorttimme.” Marja Putkisto

Method Putkisto -menetelmän tavoitteena on läpi elämän hyvinvoiva, tasapainoinen ja liikkuva keho. Olla vapaa liikkumaan – vaatii liikkuvuutta sekä liikkumisen perusasioiden ja ryhdin hallintaa. Uskomme kehon loputtomaan kykyyn uudistua ja siihen että kehon muuttuessa koko elämä muuttuu!

Tuloksia monella alueella

Method Putkisto on Marja Putkiston kehittämä suomalainen syvävenytys- ja kehonhallintatekniikka, joka opettaa oman kehon tuntemusta. Opit loppuelämäksi taidon, jolla määritellä mitä kehosi tarvitsee muuttuvien haasteiden ja iän myötä. Sen avulla voit kohentaa ryhtiä, muokata ja linjata kehoa sekä oppia taitavaksi ja esteettiseksi liikkujaksi. Jokainen harjoitus samalla vahvistaa ja hoitaa kehoasi – sisältä ulospäin. Metodiin sisältyvien syvähengitys-, syvävenytys- ja -syväharjoitteiden kautta luodaan pohja paremmalle ryhdille, tehokkaammalle hengitystekniikalle ja taloudelliselle liikkumiselle. Siis elämää varten!

Method Putkisto on vahvasti vartalon muotoa ja mallia parantava metodi. Sen tulokset ovat mitattavissa ja nähtävissä. Menetelmä lisää liikkuvuutta, notkeutta sekä keskikehon voimaa ja vaikuttaa monella muulla tasolla – kehoa tasapainottaen. Method Putkiston perusajatuksena on pidentää tarkasti kehon lyhyet ja kireät lihakset, jolloin keho vapautuu takaisin neutraaliasentoon. Pohjana on luonnollinen liike, joka saavutetaan oman kehon painoa, hengitystä ja luonnollisia vastuksia hyväksi käyttäen.

Methodin ohjauksen arvo on sen tarkkuudessa. Tiedon siirtäminen käytäntöön on osaamisemme ydin. Ihmisen kyky oppia omasta kehostaan on ohjauksen keskiössä ja sen myötä tavoitteet saavutetaan usein yli odotusten.

Method Putkistolla on myös laaja ohjaajakoulutus

Method Putkisto on rekisteröity tuotemerkki. Method Putkisto -tunteja ja -kursseja voivat ohjata vain rekisteröidyt Method Putkisto -ohjaajat ja -ohjaajaharjoittelijat. Marja Putkisto on kirjoittanut lukuisia kirjoja Metodista. Viimeisin Virittäydy energiseksi! löytyy uusimpana kirjakaupoista juuri nyt.

MENETELMÄN AVULLA SAAVUTAT

Solakan, notkean vartalon, tehokkaan aineenvaihdunnan, vahvan luuston, terveen selän ja niskan rentoutumiskyvyn, kiinteydyt, notkistut ja virkistyt miellyttävällä tavalla. Harjoittelu sopii kaikille, kaikenikäisille miehille ja naisille, erilaisten vammojen kuntoutukseen, urheilijoille suorituskyvyn parantamiseen, niille, jotka haluavat solakoitua, niille, jotka haluavat terveen ja kauniin vartalon.

Efector Pilates Studiolla on yli 20 vuoden kokemus Method Putkisto -lajien ohjaamisesta. Olemme kehittäneet lajituntemustamme jatkuvasti ja panostamme erityisesti pitkäjänteiseen harjoittelukokemukseen metodilla, jolla saavutetaan elämää mullistavia tuloksia kehonhallinan avulla. Kerromme mielellämme lisää!