Olen utelias löytämään asiakkaiden kanssa jokaisen vahvuudet.

Olen aloittanut pilatestuntien ohjauksen Oulussa vuonna 2011. Toimin päätoimisesti terveystieteiden opiskelijana Jyväskylän yliopistolla. Teen Efector Pilates Studiolla pilatestuntien ja taukojumppien ohjaustyötä opintojen ohessa. Käyn itsekin mielelläni Elinan ja Sunnin tunneilla aina kun mahdollista. Varsinkin Pilates laitetunnit ovat ihan tämän hetken lemppareitani.

Olen käynyt STOTT-Pilates-ohjaajakoulutukset mattotunneille ja laitetunneille eri tasoille, minkä lisäksi olen käynyt lukuisia muita pienempiä ohjauskoulutuksia ja workshopeja liittyen kehonhuoltoon ja ohjaukseen. Tällä hetkellä päivitän osaamistani mm. spiraalistabilaatiokoulutuksella.

Ohjauskokemukseni aikana olen pitänyt yksilö- ja ryhmätunteja useille eri asiakasryhmille, kuten nuorille urheilijoille, kroonisista selkävaivoista kärsiville ja iäkkäille. Vuosien aikana olen oppinut ottamaan huomioon jokaisen ryhmän ja yksilön erityistoiveet ja -tarpeet, mutta samalla olen oivaltanut ihan kaikkien kehojen tarvitsevan samanlaisia perushuoltoliikkeitä lähtötasosta ja -kunnosta riippumatta.

Missioni pilatesohjaajana voisi olla sellainen, että pyrkisin auttamaan jokaista kohtaamaani asiakasta huomaamaan paitsi kehonsa lihasepätasapainot ja kehittämisen kohteet, myös kaikki ne vahvuudet ja hyvät puolet, joita meiltä jokaiselta löytyy paljon. Uskon, että siltä pohjalta on hyvä alkaa rakentaa uudenlaista ”rakkaussuhdetta” kaikkea muutakin liikuntaa kohtaan.

Tervetuloa asiakkaakseni löytämään vahvuutesi liikkumisessa!

Henriikka