160,00

Jokaisen lihaksen tulisi olla pidempi kuin luu, jota se tukee tai liikuttaa. Mieti, mitä kehollesi tapahtuu, jos lihaksesi vain lyhenevät ja kiristyvät. Tällöin ne myös heikkenevät ja lopulta estävät sinua liikkumasta.

Tarkkaan laaditun neljä viikkoa kestävän ohjelman myötä tulet huomaamaan, miten paljon pidentyneet lihakset muokkaavat vartalosi ääriviivoja, miten liikkumisesi helpottuu, ryhtisi kohoaa, olosi kevenee, aineenvaihduntasi paranee ja energiatasosi nousee. Tuhannet ohjelman läpikäyneet ovat kokeneet tämän. Monet heistä haluavat kokea sen joka vuosi, uudestaan ja uudestaan. Harjoittelemme tässä ohjelmassa tehokkaasti yhdessä 1,5 tuntia kerran viikossa. Sen lisäksi teet harjoitteet kotona 3-5 päivänä viikossa.

Voit osallistua 30 päivän teho-ohjelman viikkotunneille joko paikan päällä Efector Pilates Studiolla tai Online-tuntina missä vain, ZOOM-yhteydellä. Ilmoitathan etukäteen, jos aiot tulla paikan päälle – Studiolla on paikkoja rajatusti. Online-tunnin tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen. HUOM! Ensimmäinen kurssikerta alkaa puoli tuntia aiemmin.

Valitse kurssiajankohta alla olevista vaihtoehdoista.

Takaisin verkkokaupan etusivulle

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: