Posts In: Toukokuu

Hanki ennakkoon paikkasi kurssille erikoishintaan!
Hinta 100 eur
3 tunnin erikoiskurssi
sisältää myös 2 viikkotuntia jatkoharjoitteluun

Method Putkisto 3D luonnollisella kasvoklinikalla teemme ylävartalon ja kasvojen lihastasapainoon tähtääviä harjoitteita. Ohjelma antaa keinot, joilla voit vaikuttaa kasvojesi terveyteen ja kauneuteen loppuelämäsi ajan luonnollisesti – sisältä ulospäin.

Opit hallitsemaan alueita, jotka vaikuttavat kasvoihin ja itse asiassa koko kehoon. Tulemme harjoittamaan mm. rintarangan liikkuvuutta, hartiakaaren ja kaularangan hallintaa sekä kasvolihasten tasapainoista käyttöä. Tiesitkö, että leukanivelen tasapainoinen toiminta voi muuttaa koko kehon toiminnan? Kasvoklinikan harjoitteilla voit mm:

 • lievittää niska-hartia jännityksiä
 • vapautua stressipurennasta
 • poistaa niskakyhmyn, kaksoisleuan, ja silmäpussit
 • vahvistaa ihosi kollageenia ja lisätä sen kosteustasapainoa
 • parantaa leuan ja huuliesi muotoa
 • vähentää koko kehon jännitystiloja
 • parantaa ilmaisukykyä ja äänesi kantavuutta
 • voit paremmin ja yksinkertaisesti koet näyttäväsi paremmalta

3D kasvoklinikka -kurssit ovat mielenkiintoinen ja tehokas tapa tutustua kasvoihin. Vaikutukset tunnet jo ensimmäisen harjoituskerran kerran jälkeen. Pysyvien muutosten aikaansaaminen vaatii kuitenkin säännollistä harjoittelua. Tämä onnistuu viikoittaisella kasvoklinikka-tunnilla ja vieden kasvojumppaharjoitteet päivittäiseksi tavaksi. Harjoitteet soveltuvat kaikenikäisille, niin miehille kuin naisille.

”Tämä kurssi tulisi olla pakollinen jokaiselle päätetyötä tekevälle. Ryhtini kohosi, tinnitus korvasta loppui ja niska- hartiavaivat jäivät historiaan. Harjoitteet ovat jääneet osaksi arkeani.” Leena

”Kun pää on oikeasssa linjassa, kasvot rentoutuvat ja kasvojen lihaksisto muuttuu – koko keho on vapaa.” Marja Putkisto

Method Putkisto Detox-Kevytohjelma

Onko sinulla kaiken kiireen ja vaatimusten pyörteissä mahdollisuus pysyä vireänä, säilyttää lihakset kimmoisina, palautua tehokkaammin rasitteista ja voida hyvin? Method Putkisto Detox-Kevytohjelma keventää oloa ja sen helpot vinkit parantavat oloa välittömästi. Vaikka aika olisi kortilla voit pitää lihaksesi kimmoisina, unesi laatusi hyvänä ja olosi virkeänä. Harjoitteet herättävät herkkyytesi ja tuntuman kehoosi, jolloin pystyt tekemään terveytesi kannalta mahdollisimman hyviä valintoja! Ohjelma sopii yhtä lailla kovasta treenistä, stressaavasta työjaksosta, passivoituneesta elämäntavasta kuin synnytyksestä palautumiseen. Sitä voit käyttää myös vaikkapa työpäivän lomassa virkistävänä taukojumppana.

  Ilmoittaudu mukaan


  MELT Method peruskurssi 1) ke 21.8.& 28.8. klo 17.30-20.00MELT Method peruskurssi2) ke 18.9.,25.9. ja 2.10. klo 12.30-14.00MELT Method peruskurssi 3) ke 25.9. ja 2.10 klo 17.30-20.00MELT workshop/teemana LANTIO pe 27.9. klo 17.15-19.15  Ilmoittaudun säännölliselle Studion syksyn viikkotunnille 2024 - anna tarkemmat tiedot alla