Tilaa itsellesi tai vaikka lahjaksi huipputreenit ajasta ja paikasta riippumatta – tilaukset verkkokaupan kautta – tai jos haluat maksaa liikuntaseteleillä tai muilla välineillä, ota yhteyttä Elinaan: elina@efector.fi tai 0400 471 090.

Oletko jo videopaketin tilaaja?

Alla linkit videosivustoille, kirjautumaan pääset omilla tunnuksillasi. Lisää ohjeistuksia löydät täältä.

SHINE -HARJOITUKSIIN TÄSTÄ

Sädehtivä tervehdys! Efector Pilates Studion Shine -paketisssa 10, toiveidenne pohjalta tehtyä videota ja ekstrana 2 lyhyempää taukojumppaa. Löydät niistä rentouttavia ja palautumista edistäviä hengitysharjoitteita, selkärankaa vahvistavia ja  vapauttavia sekä ryhdistäviä liikesarjoja. Paketissa on myös erityinen kasvojumppa sekä niskakyhmyn tainnuttamista, istumisen lamaannuttavien pakaroiden sytyttelyä jne. Toiveitakin voi edelleen lähettää tulevia sarjojamme varten!

Tilaa oma Shine-pakettisi tästä

SPECIAL -HARJOITUKSIIN TÄSTÄ 

Tässä sarjassa on 13 + 1 extra harjoitusta! Tarvitset mielellään harjoituksiimme jumppamaton, piikkipallon, Pilates-pallon, tyynyn. Jos sinulta puuttuu nämä varusteet, voit silti osallistua harjoituksiin ja tehdä ilmankin. Videoissa on monipuolisesti eri tasoisia ja teemoiltaan erilaisia harjoitekertoja. Voit ihan rauhassa tehdä vaikka vain perustason harjoitteita ja odottaa, että koet olevasi valmis haastavimpiin. Jos olet jo taitava liikkuja on hyvä kuitenkin tehdä myös rauhallisempia harjoitteita.

Tilaa oma Special-pakettisi tästä

Pari jumppaa voit kokeilla tästä maksutta

Hienoa, että kokeilet videoharjoittelua!

Videoharjoitussarjoissamme on monipuolisia harjoitteita. Tarvitset mielellään harjoituksiimme jumppamaton, piikkipallon, Pilates-pallon, tyynyn. Jos sinulta puuttuu nämä varusteet, voit silti osallistua harjoituksiin ja tehdä ilmankin. Muistathan, että teet harjoitteet omalla vastuulla, rauhassa, kuulostellen ja jätät tekemättä harjoitteet, jotka eivät tunnu hyvältä tai joihin et ole vielä valmis. Videoissa tulee olemaan eri tasoisia ja teemoiltaan erilaisia harjoitekertoja. Voit ihan rauhassa tehdä vaikka vain perustason harjoitteita ja odottaa, että koet olevasi valmis haastavimpiin. Jos olet jo taitava liikkuja on hyvä kuitenkin tehdä myös rauhallisempia harjoitteita. Muistahan kuunnella omaa kehoasi harjoitteiden aikana ja myös niiden jälkeen.

Suosittelen varaamaan kalenterista aika vähintään kahteen viikkotreeniin, jopa neljään sillä videot ovat lyhyempiä kuin viikkotreenisi Studiolla. Ja lisäksi ulkoile, kohota happikuntoasi varsinkin jos tuntuu, että aikaa on nyt enemmän. Otathan yhteyttä jos jokin asia askarruttaa tai haluat antaa palautetta ja esittää toiveita. Nautitaan nyt liikkumisesta ja luonnosta.

Terveyttä ja elinvoimaa toivotellen, Elina

PS. Efector Pilates Studiolta on saatava Pilates-varusteita kotiharjoituksiin.

Tai tilaa tunnuksesi:
elina@efector.fi / p. 0400 471 090