Tämä on Efector Pilates Studion videotreenien etusivu. Löydät tältä sivulta linkit tilaamiisi videopaketteihin. Olemme julkaisseet nyt paketit  Spring Special ja Summer Shine! Salasanat tilauksiisi olet saanut sähköpostilla tai muutoin Sinulle toimitettuna henkilökohtaisesti. Kysythän, jos sinulla on epäselvää salasanojen kanssa:
elina@efector.fi / p. 0400 471 090

SUMMER SHINE -HARJOITUKSIIN TÄSTÄ

Aurinkoinen tervehdys! Efector Pilates Studion Summer Shine -paketisssa 10 eri teemaista, toiveidenne pohjalta tehtyä videota ja ekstrana 2 lyhyempää taukojumppaa. Löydät niistä rentouttavia ja palautumista edistäviä hengitysharjoitteita, selkärankaa vahvistavia ja  vapauttavia sekä ryhdistäviä liikesarjoja. Myös erityinen kasvojumppa sekä edelleen niskakyhmyn tainnuttamista, istumisen lamaannuttavien pakaroiden sytyttelyä jne. Toiveitakin voi edelleen lähettää tulevia sarjojamme varten!

Summer Shine paketti 75 euroa / 10 + 2 harjoitusta / 3 kk katseluoikeus tai Spring Special tuplapaketin tilanneille 6 kk

SPECIAL SPRING -HARJOITUKSIIN TÄSTÄ 

Tässä sarjassa on 13 + 1 extra harjoitusta! Tarvitset mielellään harjoituksiimme jumppamaton, piikkipallon, Pilates-pallon, tyynyn. Jos sinulta puuttuu nämä varusteet, voit silti osallistua harjoituksiin ja tehdä ilmankin. Videoissa on monipuolisesti eri tasoisia ja teemoiltaan erilaisia harjoitekertoja. Voit ihan rauhassa tehdä vaikka vain perustason harjoitteita ja odottaa, että koet olevasi valmis haastavimpiin. Jos olet jo taitava liikkuja on hyvä kuitenkin tehdä myös rauhallisempia harjoitteita.

Spring Special paketti 95 euroa / 13 +1 harjoitusta / 3 kk katseluoikeus tai Summer Shine tuplapaketin tilanneille 6 kk

Tilaa tunnuksesi:
elina@efector.fi / p. 0400 471 090