Laitepilates Startti

Hanki ennakkoon paikkasi kurssille erikoishintaan!
Hinta 100 eur
2,5 tunnin erikoiskurssi
sisältää myös 2 viikkotuntia jatkoharjoitteluun

Pilates on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä menetelmä. MP Pilates -on hiottu menetelmä tämän päivän liikkujien tarpeisiin, siinä hyödynnnetään harjoittelussa molempia metodeja.

Pilates laitetyöskentely on maailmalla kasvava ja erityisesti urheilijoiden  suosima harjoittelumuoto. Harjoittelu on hyvä aloittaa kun pohjalla on jo Pilates- tai Method Putkisto -harjoittelua sekä laitteiden oma MP Pilates laitestarttikurssi.

Laiteryhmissä kierrämme kolmen laitteen harjoitteiden kautta kokonaisvaltaisen ja tarkasti kehoa tasapainottavan treenin. Jousien progressiivinen vastus mukailee kehon liikeratoja ja tukee lihaksen luonnollista tapaa työskennellä. Keho vahvistuu – tasapaino ja ketteryys paranevat, liikeradat monipuolistuvat ja hienosäätö haasteellisissakin liikesuorituksissa paranee yhdessä liikkuvuuden kanssa.

Ryhmät ovat pieniä (maks. 9 hlö) jolloin myös ohjaus on entistä henkilökohtaisempaa. Tuloksia ei tarvitse odotella. Huomaat eron jo ensimmäisen kerran jälkeen.

 

    Ilmoittaudu mukaan


    Olen kiinnostunut osallistumaan Pilates-peruskurssilleOlen kiinnostunut Pilates-laitestartiin pienryhmässä    Ilmoittaudun tiistain 15.00-16.10 Kehonhuolto Online-tunnilleIlmoittaudun keskiviikon 9.15-10.15 Face Flow -pilates Online-tunnilleIlmoittaudun torstain 16.30-17.45 Pilates Online-tunnilleIlmoittaudun säännölliselle Studion viikkotunnille 2021 - anna tarkemmat tiedot alla