Laitepilates Startti

Hanki ennakkoon paikkasi kurssille erikoishintaan!
Hinta 75 eur
2,5 tunnin starttikurssi

Pilates on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä menetelmä. MP Pilates -on hiottu menetelmä tämän päivän liikkujien tarpeisiin, siinä hyödynnnetään harjoittelussa molempia metodeja.

Pilates laitetyöskentely on maailmalla kasvava ja erityisesti urheilijoiden  suosima harjoittelumuoto. Harjoittelu on hyvä aloittaa kun pohjalla on jo Pilates- tai Method Putkisto -harjoittelua sekä laitteiden oma MP Pilates laitestarttikurssi.

Laiteryhmissä kierrämme kolmen laitteen harjoitteiden kautta kokonaisvaltaisen ja tarkasti kehoa tasapainottavan treenin. Jousien progressiivinen vastus mukailee kehon liikeratoja ja tukee lihaksen luonnollista tapaa työskennellä. Keho vahvistuu – tasapaino ja ketteryys paranevat, liikeradat monipuolistuvat ja hienosäätö haasteellisissakin liikesuorituksissa paranee yhdessä liikkuvuuden kanssa.

Ryhmät ovat pieniä (maks. 9 hlö) jolloin myös ohjaus on entistä henkilökohtaisempaa. Tuloksia ei tarvitse odotella. Huomaat eron jo ensimmäisen kerran jälkeen.

 

    Ilmoittaudu mukaan


    Pilates Laitestartti Ke 18.5. klo 18.00-20.30Pilates Laitestartti Ti 31.5. klo 19.30-21.30Kävellen kuntoon 9.6. klo 17.30-19.30Äänimaljarentoutus 15.6. klo 19.30-20.30    Ilmoittaudun säännölliselle Studion viikkotunnille 2022 - anna tarkemmat tiedot allaIlmoittaudun 5 vkon kesäkurssille - anna tarkemmat tiedot alla    Ilmoittaudun ONLINE-viikkotunnille. Kerro tarkemmin viestissä mille tunnille osallistut