Face Flow on uutta, tehokasta ja innostavaa! Rakenna itsellesi terveyttä, kauneutta ja iloa Face Flow -pilatesharjoittelulla.  Verkkokurssin hinta 99 euroa. Voit harjoitella turvallisesti, huolellisesti ja täsmällisesti ohjattujen videoharjoitteiden avulla omaan tahtiisi 6 kuukautta.

Kurssin hinta 99 euroa.
Kurssiin sisältyy seitsemän (7) erilaista ja tehokasta
Face Flow Pilates harjoituskertaa

Tilaa Face Flow -verkkokurssi verkkokaupastamme. Saat katseluoikeuden 6 kk:n ajalle. Voit tehdä harjoitteet omaan tahtiisi. Intensiivisen 6 kk videoharjoittelun jälkeen huomaat varmasti tuloksia: leukalinjassa, ilmeessä, ryhdissä ja hartialinjassa sekä yleisessä virkeydessä.

Tervehdykseni Face Flow -verkkokurssille!

Face Flow -harjoittelulla rakennat pohjaa tulevaisuuden terveelle, tasapainoiselle ja ilmeikkäälle ylävartalon ja kasvojen lihaksistolle. Harjoitteet opettavat sinua huomioimaan kasvot osana kokonaisryhtiäsi. Tunnistat kasvojesi heikot ja kireät lihakset ja opit harjoittamaan näitä.  Jokaisen harjoitekerran jälkeen olo tulisi olla energinen ja ryhdikäs. Niin kuin mikä tahansa harjoittelu myös Face Flow tarvitsee riittävästi toistoja, että tulokset alkavat tuntua ja näkyä. Tee harjoitteet alkuun joka toinen päivä. Anna kasvojen välillä levätä ja jos tuntuu, että tauko ei riitä niin pidä pidempi. Kun olet tehnyt hyvän pohjatyön voit pitää pidempiä taukoja ja tehdä lyhyempiä harjoitesettejä.

Tervetuloa Efectorin Face Flow -harjoituksiin!

Harjoittelu on kokonaisvaltaista vaikka se keskittyykin kasvojen, kaulan, niskan ja ylävartalon osiin. Ryhtisi ja aineenvaihduntasi paranee, vireystilasi kohoaa yhdessä kasvojen kanssa. Erikoiskursillamme saat seitsemän (7) täsmällistä ja tehokasta harjoitteluvideoita eri Face Flow -teemoista! Kannustan sinua tutustumaan lajiin verkkokurssimme kautta. Saat siitä vahvat perusteet harjoitteluun.

Tarvitsetko lisäksi henkilökohtaista ohjausta?

Mikäli Sinua kiinnostaa ohjaus yksityistunnilla, jossa rakennamme juuri sinulle sopivan harjoitussetin, voit ottaa yhteyttä minuun suoraan. Yksityistunnin (45 min.) hinta on 79 euroa: Elina Pihlajamäki, p. 0400 471 090, elina@efector.fi

Voit varata paikan myös viikkoharjoittelutunnillemme

Kauden viikkoharjoitteluohjelmassamme on myös Face Flow -viikkotunti. Viikkotunnilla syvennät harjoitteluasi ja yhdistät kasvoharjoittelun osaksi kaikkea muuta harjoittelua. Paikkoja on rajoitetusti, mutta voit kysyä paikkaa aina uusille alkaville jaksoille suoraan minulta. Osa viikkoharjoittelusta ohjataan myös Online-tunteina. Katso viikkokalenteriamme tästä

Anna hymysi loistaa, Elina

Alla on näytevideo, jolla saat tuntumaa Face Flow -harjoitteluun.