CLUES Recovery uutuusvalmennuksemme ja -kurssi palautumiseen

Huom! Joulu-tammikuun CLUES-ryhmät toteutetaan ONLINE-VERKKOTOTEUTUKSINA Koronarajoitusten vuoksi.

Katso tarkemmin kurssitarjonnasta tästä 

Esimerkki kurssisisällöstä:

Milloin olet viimeksi kiinnittänyt huomiota hengitykseesi? Entä milloin kokeillut ehkä jo tutun hengitysharjoituksen oheen jotain uutta? Sen lisäksi, että hengitys on elämää, ryhtiä, vireystilaa ylläpitävä voima sidot sen kautta mielen ja kehon. Niin kuin lihastyöhön kuuluu aktiivinen supistuminen ja passiivinen rentoutuminen, kuuluu hengitykseen sisään- ja uloshengitys sekä näiden väleihin jäävät viiveet. Näiden neljän vaiheen rytmittäminen, dynamiikan, suunnan ja fokuksen vaihtelu avaavat hyvinvointisi tueksi ihan uuden, kokonaisvaltaisesti keskellä arkeasi vaikuttavan harjoitusmaailman. Harjoittamalla hengitystäsi monipuolisesti harjoitat myös aivojasi – hermostosi kovalevyä!

Samalla harjoitteet vahvistavat erityisesti keskikehoasi, palauttavat lihastesi kimmovoimaa, buustaavat aineenvaihduntaa ja herättelevät lymfankulkua. Mikä voisi olla tässä hetkessä tärkeämpää kuin omasta vastustuskyvystä huolehtiminen? Kurssilla perehdymme mm. näihin teemoihin. Saat myös ajankohtaista tietoa palautumistasi vahvistavien tapojen edistämisestä, kuormittavien ajatusmallien vähentämisestä ja myönteisten lisäämisestä. Kurssilla on myös kattava info, mitä oikeastaan palautumisen ja kuormituksen dynamiikka pitää sisällään sydänkunnon ja hermoston toiminnan kannalta.

Hanki paikkasi kurssille syksyn erikoishintaan!
Hinta: 180 euroa

Mittauksen ja raportin osuus: 90 euroa
Kurssin ja kurssiaineiston osuus: 90 euroa
Voit ilmoittautua erikseen myös vain kurssi-iltaan tai molempiin, kurssille ja mittaukseen yhtäaikaa.
Huom! Liikuntasetelit yms. käyvät maksuvälineeksi.

Kiinnostaako Sinua palautumisen ja kuormituksen yhtälön ymmärtäminen, ja sen kehittäminen oman hyvinvointisi sekä jaksamisen tueksi? Tai toisaalta parhaimman potentiaalisi käyttöönotto ja se tieto milloin oletkin suorituskykysi harjalla?Jos kiinnostaa: tervetuloa CLUES stressimittaukseen, valmennukseen ja palautumiskurssillemme! Ryhmä on intiimi pienryhmä, paikka Efector Pilates Studio.

Ohjelma alustavasti

* CLUES EKG-HRV -mittausinfo
* Lämmittely ja laskeutuminen palautumisen teemoihin keskustellen
* Palautumisharjoitteet
* Tauko
* Henkilökohtaisen palautumispohdinnan ja -suunnitelman tekeminen
* Muutamia lisäharjoituksia ja ohjeet/aineistot kotiharjoitteluun
* Loppurentoutukset

Ennen kurssia (tai sen jälkeen) teet oman yksilöllisesti valitsemasi aikataulun mukaan (3-5 päivää) CLUES-stressimittauksen huipputarkalla EKG-pohjaisella sykevälivaihtelumittarilla ja pääset purkamaan sen tuloksia henkilökohtaisessa valmennustuokiossa. Saat mittauksesta kattavat raportit ja kokonaiskuvan sen hetkisestä palautumiskunnostasi.

Sisältää
Tarkka EKG-HRV Stressimittaus (3-5 päivää)
Henkilökohtainen palautumisvalmennus (1,5 tuntia)
Efector Pilates Studion erikoiskurssi (4 tuntia)
Palautumisohjeet ja materiaalit

Kokonaisuus koostuu mittauksesta, henkilökohtaisesta valmennuksesta sekä iltakurssista. Henkilökohtaisen valmennuksen voit aloittaa yksilölliseen tahtiin ennen tai jälkeen kurssi-iltaa, ilmoittauduttuasi se sovitaan henkilökohtaisesti.

EKG-HRV -mittaus

Valmennuskokonaisuuden EKG-HRV mittausosuus keskittyy tulkitsemaan ja ymmärtämään kuntoasi, kuormitusta ja palautumistasi, potentiaaliasi sekä mielen ja kehon yhteyttä. Valmennuksessa teet muutaman vuorokauden mittaisen tarkan EKG-pohjaisen stressi/kuormitusmittauksen arjestasi, kirjoitat päiväkirjan toiminnastasi ja täytät esitietokyselyn tavoitteistasi. Saat mittausdatasta yksityiskohtaisen raportin, jonka puramme yhdessä keskustellen ja tavoitteitasi läpikäyden. Saat myös henkilökohtaisen valmennusoppaan/työkirjan tavoitteiden saavuttamiseen.

Palautumiskurssi

Pääset osallistumaan palautumiskurssille Efector Studiolle. Kurssin harjoitteissa aktivoidaan palautumista mm. oikealla hengitystekniikalla, tasapainottavilla kehoharjoitteilla ja opitaan tunnistamaan kehon signaaleja. EKG-HRV -mittaus voidaan tehdä ennen tai jälkeen kurssia tai aloittaa se iltakurssilla.

Tarkoituksena on jatkaa palautumisharjoituksia kurssin jälkeen itsenäisesti, ohjeiden mukaan ja tehdä halutessasi seurantamittaus.

Ohjelman kulku

  1. Ilmoittaudu mukaan joko pelkkään CLUES-palautumiskurssi-iltaan tai iltaan ja mittaukseen
  2. EKG-HRV 3 mittauspäivää sovitaan tehtäväksi ennen tai jälkeen kurssi-illan tai aloitus voi olla kurssilla. Mittari tomitetaan ohjeineen haluaamasi osoitteeseen ja ajankohtaan.
  3. Saat mittauksesta tarkan raportin ja 1,5 tunnin henkilökohtaisen valmennuksen
  4. Osallistut 4 tunnin palautumiskurssille Efector Pilates Studiolla
  5. Saat työkaluja palautumisen itsenjohtamisen starttiin

Halutessasi saat valmennuspakettiin lisäksi edullisen seurantamittauksen (90.-), joka sisältää tunnin henkilökohtaisen jatkovalmennuksen.

Annamme mielellämme lisätietoja. Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennukseen!

Elina Pihlajamäki & Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Kysy lisää/varaa paikkasi valmennukseen!

elina@efector.fi / 0400 471 090
tuulikirsikka@thewind.fi / 040 501 1501

Valmennus tuotetaan yhteistyössä Thewindin ja Efectorin kanssa. Bittium Faros™ on maailman pienin lääketieteellisesti hyväksytty sydämen etämonitorointilaite. Thewind Oy on johdon ja henkilöstön valmennuksia tuottava asiantuntijayritys. Efector Oy on kehonhallintaan ja työhyvinvointipalveluihin erikoistunut liikunta-alan yritys.

Ilmoittaudu mukaan


CLUES Palautumiskurssi Online-Verkkokurssina Starttiosa Ke 13.1. klo 18.00-19.30CLUES Palautumiskurssi Online-Verkkokurssina Keho-osa 1 Ke 20.1. klo 18.00-19.30CLUES Palautumiskurssi Online-Verkkokurssina Keho-osa 2 Ke 27.1. klo 18.00-19.30Body Flow°Face Up -kurssi Ke 3.2.2021 klo 17.00-20.00Hengityksen helppous ja keskivartalon ihme Online-Verkkokurssina Ke 12.2. klo 17.00-20.00Ilmoittaudun tiistain 15.00-16.10 Method Putkisto Online-tunnilleIlmoittaudun keskiviikon 9.15-10.15 Face Up/Kasvopilates Online-tunnilleIlmoittaudun torstain 16.30-17.45 Method Putkisto + Pilates Online-tunnilleIlmoittaudun sunnuntain 18.00-19.15 Method Putkisto + Pilates Online-tunnilleIlmoittaudun säännölliselle Studion viikkotunnille 2021 - anna tarkemmat tiedot alla