Tilaa yritykselle ja henkilöstölle laadukkaat ja monipuoliset, selkeästi ja huolellisesti ohjatut taukojumppavideot, joilla on todellista vaikutusta työkuntoon ja hyvinvoivaan oloon. Kysy tarjousta yrityskokonaisuudesta. Peruspaketissamme on 8 erilaista jumppaa kuukaudessa. Innostavia etätaukojumppia kaikille!
Tilaukset: elina@efector.fi / p. 0400 471 090

Efectorin taukojumppasarjat on nyt saatavana myös laadukkaana videopalveluna

Taukojumpat ennaltaehkäisevät kehollisesta ja henkisestä kuormituksesta johtuvia ongelmia ja niiden seurauksia. Efectorilla on monipuolinen, yli 30 vuoden, kokemus taukoliikunnan parissa useilla eri toimialoilla ja työolosuhteissa työskentelevien kanssa. Toivon myös kuulevani teiltä toiveita ja palautetta taukoliikunnasta: elina@efector.fi 

Uudet haasteet, asenteet, rutiinit – uudet vaikutukset

Taukojumppa tavaksi! Haasta itsesi ja henkilöstösi voimaan yhä paremmin työpäivän aikana ja sen jälkeen. Vain ne projektit, jotka muuttavat yksilön rutiineja, muokkaavat asenteita ja uudistavat toimintamalleja vaikuttavat työhyvinvointiin. Vain tällaisilla työhyvinvoinnin kohoamiseen tähtäävillä projekteilla on oikeasti hyvä hyötysuhde. Yksilön vastuu ja velvollisuus huolehtia kehostaan, aivoistaan, jaksamisestaan ja kyvystään palautua tulisi asettaa keskiöön. Ilman tätä asennemuutosta tuloksia saadaan odotella. Työkunnosta huolehtiminen, sen kasvattaminen tulisi olla osa jokaisen ammattilaisen osaamista. ”Osaan huolehtia itsestäni työn aikana ja myös vapaa-ajalla” on todennäköisesti niin yrityksen tuloksen ja imagon kuin koko kansanterveyden kannalta merkityksellisempää kuin jonkin yksittäisen ammatillisen yksityiskohdan hallinta, huonolla kunnolla.

Tilaa nyt videotaukojumpat 6 tai 12 kuukaudeksi!

Videotaukojumppapalvelumme on yksinkertainen loppukäyttäjälle ja vaivaton tilaajalle. Olen panostanut videoidemme sisältöön ja huolelliseen ohjaukseen sekä esteettisiin ja vaihteleviin kuvauspaikkoihin. Kiitosta olen saanut myös kuvan ja äänen laadusta. Aktivoin yritystilaajille oman verkkosivun, jonne on pääsy itse määrittelemillenne käyttäjille. Pakettien hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin ja taukojumppajakson pituuteen. Tarjouksen on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Tilaa minulta hinnasto tai oma tarjous: elina@efector.fi

Lähetän mielelläni myös muita näytteitä videoista, tällä sivulla yksi esimerkki alimpana.

Terveiset taukojumppaajille!

Taukojumpat ovat noin 15-20 minuutin mittaisia dynaamisia harjoituksia, joilla palautat, virkistät ja linjaat olemistasi, olitpa työpaikalla tai etätöissä. Peruspaketissa on 8 jumppaa kuukaudessa, eli kaksi erilaista jokaiselle viikolle. Toimitamme myös 4 harjoitusta kuukaudessa, eli yksi uusi viikossa  -paketteja. Virittele etäharjoituspaikkasi ja kalenterisi kuntoon tehokkaita jumppia varten – ja itseäsi varten! Taukojumpat tehdään pääasiassa ilman välineitä mutta halutessasi voit varata lähelle piikkipallon, tyyynyn, maton, jumppakepin. Jos sinulta puuttuu nämä varusteet, voit silti osallistua harjoituksiin ja tehdä ilmankin. PS. Efector Pilates Studiolta on saatava taukojumppavarusteita etäharjoituksiin.

Muistathan, että teet harjoitteet omalla vastuulla, rauhassa, kuulostellen ja jätät tekemättä harjoitteet, jotka eivät tunnu hyvältä tai joihin et ole vielä valmis. Videoissa on eri vaikeusasteisia ja teemoiltaan erilaisia taukojumppia. Muistahan kuunnella omaa kehoasi harjoitteiden aikana ja myös niiden jälkeen. Suosittelen varaamaan kalenterista aikaa päivittäisiin taukojumppiin. Opit videoiltakin itseäsi parhaiten virkistäviä harjoitteita. Lisäksi ulkoile, kohota happikuntoasi varsinkin jos juuri nyt tuntuu, että aikaa on nyt kun sitä ei kulu työmatkaliikuntaan. Otathan yhteyttä jos jokin asia askarruttaa tai haluat antaa palautetta ja esittää toiveita. Terveyttä ja virkeyttä päiviisi!

Elina

.

Muutamia taukojumppa-asiakkaidemme palautteita

”Olen erittäin iloinen, että saimme näin hyvän yhteistyökumppanin. Jokaisen jumpan olen itse jumpannut. Ja joka kerta tulee hyvä mieli. Liike on lääke. Niin kotona kuin konttorilla on tärkeää pitää huolta kehosta ja mielestä.” Anu, Rejlers

”Efectorin taukojumpat ovat aivan todella äärettömän hyviä ja toimivia. Aivan kirkkaasti parhaita. Ja muita ylisanoja lisäksi – monen-monen vuoden taukojumppakokemuksella sanottuna. Kiitos tästä työsuhde-edusta!” Liisa, Rejlers

Taukojumppien esittelyvideo

TULE MUKAAN VIRKISTYMÄÄN JA OPPIMAAN KEHOSTASI

Tässä videossa kerron, mikä mielestäni taukojumpissa on tärkeää ja minkä olen huomanneet tuottavan tuloksia: keventäminen, oppiminen omasta kehosta, vapauttaminen, innostuminen ja palauttaminen! Tervetuloa mukaan taukojumppaamaan.

Niska, kaula, hartiaseudun vapauttaminen

HIDAS JA RAUHOITTAVA HARJOITUS – 14 min.

Tämä taukojumppa on tietoisesti hidas ja rauhoittava. Usein on tärkeämpää tehdä liikkeet kevyesti ja hitaasti kuin vauhdilla ja repien. Kuulostele harjoituksen jälkeen, mikä muuttui tai ”loksahti paremmin paikalleen”. Taukojumppaharjoitusten tavoitteena on päästää irti fyysisestä ja psyykkisestä turhasta kuormasta.

© Efector Oy – Elina Pihlajamäki. Videoiden kopionti ja levitys ei ole sallittu ilman Efector Oy:n erillistä lupaa, joka tehdään taukojumppa-asiakkaiden kanssa.