Efector Pilates Studion pohja on liikuntatieteissä ja Pilateksessa. Yli 30 vuoden ajan olemme olleet mukana, luonnollisen, tasapainoisen ja kestävän kehonhallinnan lajien parissa. Olemme halunneet edistää vapaasti liikkuvaa kehoa ja esteettistä liikettä. Ohjaajamme ovat kehonhallinnan ammattilaisia. Kysy meiltä, kerromme mielellämme kehonhallinasta ja Pilateksesta – lue tästä lisää!

Pilates on klassinen kehonhallintamenetelmä

PILATES

Saksalais-amerikkalainen Joseph Pilates kehitti jo 1900-luvun alussa kehonhallintatekniikan, joka vahvistaa syviä lihaksia, hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein, niveliä rasittamatta – menetelmän, joka  muotoilee sopusuhtaista, jäntevää vartaloa.

Pilates soveltuu kuntoliikkujille ja  kuntoutujille, liikunnan ilon menettäneille, mutta myös loistavasti oheisharjoitteluksi huippu-urheilijoille. Se on maailmalla laajasti tunnettu ja toteutettu menetelmä ja monet muut lajit ovat omaksuneet siitä elementtejä.  Lajin suosio jatkaa yhä kasvuaan. Käytämme studiolla lattiatunneilla pienvälineitä: palloja, vanteita, rullia. Laitetunneilla käytämme Pilateksen kehittämiä, tähän päivään modernisoituja isompia laitteita.

MENETELMÄN KUUSI PERIAATETTA

  • Hallinta

  • Keskittyminen

  • Keskustan käyttö

  • Huolellinen Pilates-hengitys

  • Täsmällisyys

  • Liikkeen virtaus

Efector Pilates Studiolla on yli 20 vuoden kokemus Pilateksen ohjaamisesta. Olemme kehittäneet lajituntemustamme jatkuvasti ja tulemme panostamaan erityisesti tehokkaaseen Laitepilatekseen. Kysy lisää ja tule rohkeasti kokeilemaan!