Arvoisa asiakkaamme!

Suljemme studion nyt ainakin alkavaksi viikoksi 12. Seuraamme tilannetta päivittäin ja ilmoitamme jatkosta kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Pidetään mieliala korkealla kaikesta huolimatta!

Iloksesi ja treenisi jatkuvuuden takaamiseksi olemme kuvanneet kanta-asiakkaillemme kevään harjoitteita noudattelevia treenivideoita kotiin.

Julkaisemme ensimmäisen ensi viikolla. Kanta-asiakkaana saat siihen linkit ja salasanat sähköpostitse tai puhelimitse. Kysy ihmeessä linkkiä, jos et jostain syystä saa sitä alkuviikosta automaattisesti.

Lisätietoja kevään kursseista ja tunneista annamme mielellämme.

elina@efector.fi
p. 0400 471 090

#pilates
#efectorevolvingbodies
#annaitsellesilupavoidahyvin

Kannetaan yhdessä vastuu epidemia tilanteessa. Ethän siis tule tunnille sairaana.

Haluamme kertoa, että huolehdimme tässä tilanteessa eirtyisen huolellisesti studion tilojen ja välineiden puhdistamisesta ja desinfioimisesta.

Jotta voimme jatkaa tunteja keskeytyksettä ja tarjota palvelujammme Sinun parhaaksesi: ethän saavu tunnille jos sinulla on flunssaoireita. Perutut tunnit voit korvata myöhemmin.

Tervettä ja toiveikasta päivää kaikille!

Lisätietoja elina@efector.fi

Parhaat edistysaskeleet kehossa tapahtuvat usein viikkotunneilla

Löydät viikkotuntejamme lähes jokaiselle päivälle. Voit aina kysyä millainen viikkotunti sopisi sinun tavoitteisiisi. Suosittelemme käymään ennen viikkotunneilla harjoittelun aloittamista jollakin peruskurssillamme, jossa perehdyt lajien perusteisiin, termeihin ja perusliikkeisiin.

(lisää…)

Efector 30 vuotta. Jo nyt. Miten aika lentääkään!

Tasan 30 vuotta sitten nuorena liikunnanopiskelijana astuin erään tehtaan porteista sisään. Siitä alkoi nyt 30 vuotta kestänyt intohimo edistää työikäisten hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Tässä ajassa on muuttunut paljon. Digitalisaatio ja tietotulva ovat vallanneet myös liikunnan ja hyvinvoinnin alat. Tietoa on kaikkialla ja kaikkien saatavilla, ja haasteeksi onkin muodostunut sen kriittinen arviointi, käsittely sekä käytäntöön saattaminen. Tässä haluan olla asiakkaan apuna.

(lisää…)