Kesäterveiset suomalaisen palautumisen perusteiden ääreltä.

Tämä kevät oli käänteentekevä,

monessakin mielessä. Kukaan meistä ei voinut kuvitella maailman pysähtyvän niin totaalisesti kuin se pysähtyi.

Muutos on kuitenkin myös mahdollisuus. Sinäkin jouduit varmasti uudenlaisen arjen haasteisiin. Voi olla, että jokin uusi elämässäsi jäikin tämän myötä pysyväksi.

Itse olin pitkään jo miettinyt online- tunteja ja videotuotantoa, jolla voisi tukea studioharjoittelua tai mahdollistaa harjoittelu silloin kun ylipäätään ei ole mahdollista päästä paikan päälle. Nyt oli viivyttelemättä tartuttava siihen.

Spring Special ja Summer Shine syntyivät

Halusin rakentaa monipuolisen kehoa ja myös kasvoja harjoittavan kokonaisuuden, josta löytyisi sopiva harjoitesetti lähes kaikkiin tilanteisiin: sopivat harjoitteet kohottamaan vyötärölinjaa, vahvistamaan keskivartalon tukea ja tasapainottamaan selkärangan liikkuvuutta; harjoitteet keveisiin jalkoihin ja upeasti keskivartaloon kytkeytyviin käsiin. Palautuminen, nestekierron ja aineenvaihdunnan buustaaminen ovat läsnä lähes kaikissa harjoitteissa. Uuteen Summer Shine- sarjaan tein myös kasvoja kohti kesää kohottavan videon.

Kiitos palauttesta

Palautteenne videoista on ollut innostavaa – en voinut kuvitellakaan miten moni on saanut upeita, silminnähtäviä ja tuntuvia tuloksia ja todella muutamassa kuukaudessa muuttanut kehoaan näiden avulla. Kiitos rohkeudesta, sitoutumisesta ja luottamuksesta. Moni teistä jumppasi ensimmäistä kertaa ”verkon välityksellä”. Toivon saavani mukaan vielä uusiakin osallistujia videotreeneihin. Ota yhteyttä, jos sinulla ei ole vielä paketteja käytössä!

Palautuminen

Itselleni tärkein teema tässä muuttuneessa maailmassa on ollut palautuminen ja sitä kautta uudistuminen. Välitänkin tähän loppuun jo somessa julkaisemani ajatukset.

Uskon, että todellinen uudistuminen tapahtuu vain palautumisen kautta. On höllättävä, luovuttava ja karsittava. On nollattava ja rakennettava hyvinolemisen, hyvintoimimisen ja hyvinvoinnin pohja alusta saakka. On hengitettävä itsensä eloon uudella rytmillä! Syvään ja rauhassa.

Mikä olisikaan tähän parempi aika kuin kesä. Sen hitaat aamut, aisteja hivelevät päivät, viipyilevät illat. Anna tälle kesälle ja itsellesi mahdollisuus: Lepää, rentoudu, uudistu.

Viipyileviä, kohottavia ja uudistavia hetkiä tähän kesään!

Studiolla vielä kesävipinää kesäkuun loppuun ja syksykausi alkaa normaalisti

Sunni jatkaa raikkaalla ja innostavalla otteellaan kesätunteja vielä ensi viikon loppuun. Vielä ehdit mukaan niihinkin. Heinäkuun aikana voit kysyä myös yksityistunteja.

Syksyn ohjelma on tarkoitus aloittaa 10.8. tutuilla viikkotunneilla. Mielellämme otamme toiveita vastaan niin niihin kuin myös teemakursseihin liittyen. Mitä sinä toivot ja tarvitset? Ilmoittaudu ja esitä toiveitasi!

Jaan läpi kevään Instagramissa sekä Facebookissa piristäviä ja kesäoloa keventäviä vinkkejä. Ota tilimme seurantaan ja olisin superkiitollinen jos kutsuisit ystäväsikin seuraamaan.

Elina

Elina Pihlajamäki
Efector Oy

Efector Pilates Studio | Method Putkisto | Henkilöstöliikunta | Yrityspalvelut | Valmennuspalvelut | Hyvinvointitapahtumat

elina@efector.fi, +358 400 471 090, Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä

www.efector.fi

Seuraa meitä myös:
Facebook
Instagram

Arvoisa asiakkaamme!

Suljemme studion nyt ainakin alkavaksi viikoksi 12. Seuraamme tilannetta päivittäin ja ilmoitamme jatkosta kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Pidetään mieliala korkealla kaikesta huolimatta!

Iloksesi ja treenisi jatkuvuuden takaamiseksi olemme kuvanneet kanta-asiakkaillemme kevään harjoitteita noudattelevia treenivideoita kotiin.

Julkaisemme ensimmäisen ensi viikolla. Kanta-asiakkaana saat siihen linkit ja salasanat sähköpostitse tai puhelimitse. Kysy ihmeessä linkkiä, jos et jostain syystä saa sitä alkuviikosta automaattisesti.

Lisätietoja kevään kursseista ja tunneista annamme mielellämme.

elina@efector.fi
p. 0400 471 090

#pilates
#efectorevolvingbodies
#annaitsellesilupavoidahyvin

Kannetaan yhdessä vastuu epidemia tilanteessa. Ethän siis tule tunnille sairaana.

Haluamme kertoa, että huolehdimme tässä tilanteessa eirtyisen huolellisesti studion tilojen ja välineiden puhdistamisesta ja desinfioimisesta.

Jotta voimme jatkaa tunteja keskeytyksettä ja tarjota palvelujammme Sinun parhaaksesi: ethän saavu tunnille jos sinulla on flunssaoireita. Perutut tunnit voit korvata myöhemmin.

Tervettä ja toiveikasta päivää kaikille!

Lisätietoja elina@efector.fi

Parhaat edistysaskeleet kehossa tapahtuvat usein viikkotunneilla

Löydät viikkotuntejamme lähes jokaiselle päivälle. Voit aina kysyä millainen viikkotunti sopisi sinun tavoitteisiisi. Suosittelemme käymään ennen viikkotunneilla harjoittelun aloittamista jollakin peruskurssillamme, jossa perehdyt lajien perusteisiin, termeihin ja perusliikkeisiin.

(lisää…)