Pandemian alussa koin herätyksen tutkia kasvoharjoittelun mahdollisuuksia yhä tarkemmin.
Ikääntyvät kasvoni, migreeni ja stressipurenta, josta ajoittain kärsin patistivat minua etsimään harjoittelusta syvempiä vaikutuksia.

Mitä löysin?
Valtavat vaikutukset näihin kaikkiin, mutta vielä paljon enemmän. Tunsin miten valtava yhteys kasvoilla on kehooni. Miten saan kasvolihasten kautta nostettua lantionpohjani, aktivoitua keskivartalon syvän tuen ja kevennettyä ryhtini niin, että se kantaa minua ponnisteluitta.

Suurimpana vaikutuksena koen kuitenkin muutokset mielialassa, itsetunnossa ja vireystilassa.

Tämän kokemuksen haluaisin sinullekin tarjota. Kokonaisvaltaisen kokemuksen siitä, miten valtava merkitys on kasvojen ja ylävartalon harjoittamisella.
Ja miten sinulle tärkeiden harjoitusten vakiintuessa jokapäiväisiksi, pieneksi hemmotteluhetkeksi saat niistä tuloksia joita haluat ja myös niitä, joista et uskaltanut uneksiakaan.

Terveyttä, kauneutta ja energisyyttä näyttöpäätetyöhön!

Joko Face Flow kuuluu sinun päivittäisiin rutiineihisi?

Tässä muutamia asiakkaiden kokemuksia Face Flow:sta

”Mielialani kohoaa hetkessä.”

”Kipu ja kireys kasvoista ja erityisesti leuasta on hävinnyt.”

”Nukun jo ilman kiskoja ja vieläpä hyvin.”

”Pään asennon muutos on nostanut ryhtini ja vaikuttaa kaikkeen muuhun harjoitteluun.”

”Tinnitukseni on loppunut.”

”Niskani on nyt kevyt mutta vahva-sillä lähti kaksoisleuka.”

”Voimaannun ja samalla leijun joka harjoituksen jälkeen.”

Seuraavassa Face Flow- teemaillassa pureudutaan erityisesti näyttöpäätetyötä tekevän arjen keventämiseen:

Olemuksen ryhdistämiseen, kepeämpään niskan kannatukseen, silmien nestekierron ja leukanivelen vapauttamiseen,
leuan ja kaulan kiinteyttämiseen, niskapatin keventämiseen, iloisempaan ilmeeseen, kepeämpään vuorovaikutukseen ja energisempään, itsevarmempaan sinuun!

Saat kosolti vinkkejä, miten kohentaa oloa hetkessä työpäivän aikana ja miten vauhdittaa palautumista sen jälkeen.

Takaan, että säännöllisellä harjoittelulla saat pitkäkestoisia, näkyviä ja tuntuvia tuloksia.

Olet tervetullut Face Flow teemailtaan Studiolle

Ke 2.2 klo 18-20 .

Illan hinta 60,-
Ilmoittaudu/ kysy lisää.
Elina@efector.fi

Face Flow:n vaikuksia voit kokea myös videkurssilla
Tai osallistumalla zoomin kautta keskiviikkoiseen klo 9.30 Face Flow – tuntiin. Nämä voit hankkia itsellesi verkkokaupastamme!
 
Upeaa kevättalvea!
Hehku kilpaa sen kanssa!
 
Elina

Tilaa uutiskirjeemme

2021- Ei se ollut huono – jos ei hyväkään. Kyllähän tämä pandemia on koetellut kaikkia meitä, jokaista omalla tavallaan. Mutta tulevasta vuodesta tehdään hyvä!

On tehtävä siirtoja, keskityttävä asioihin, joihin itse voi vaikuttaa. On pidettävä huolta niin omasta kuin läheisten terveydestä.

Nyt onkin hyvä hetki satsata omiin voimavaroihin, liikuttaa itsensä vastustuskykyiseksi, energiseksi ja elämästä nauttivaksi. Liikunnan vaikutukset koet nimittäin heti!

VIIKKOTUNNIT ALKAVAT IHAN KOHTA!

Oletkin ehkä jo ilmoittautunut Efector Studion viikkotunneille, teemakursseille tai online -tunneille. Jos et ole, niin vielä ehdit. Ne alkavat 3.1.

Voit osallistua myös Online -tunneille verkossa
Online -tunneille voit osallistua Zoomin kautta. Saat tunneista myös tallenteen, joten voit jumpata silloin kun sinulle sopii ja useampaankin kertaan.

Nyt uusille online -tilaajille myös kokeilujakso, sekä Face Flow -tunteihin tai Kehonhuoltotunteihin: 3 viikkoa vain 48 euroa

Tiistaisin klo 15 Kehonhuoltotunti
Keskiviikkoisin klo 9.30 Face Flow kasvopilatestunti


Face Flow -kasvopilatestuntien ensimmäisten viikkojen teemat
1: Hengitys ja rennot hartiat
2: Eroon niskakyhmystä
3: Vapaudu stressipurennasta


Kehonhuoltotuntien ensimmäisten viikkojen teemat:
Hengitys ja keskivartalon tuki
Joustava selkäranka
Vahvat, vapaat lonkat


Kokeilujakson jälkeen voit päättää haluatko jatkaa kauden loppuun eli koko 10 viikon jakson. Tai osta koko kausi kerralla!

Toivon sinulle vuoteen 2022 sisäistä rauhaa, onnentäyteisiä hetkiä ja uskoa upeaan tulevaisuuteen!

Elina

Tilaa uutiskirjeemme

Taidon, joka vaikuttaa varmasti, heti, pitkäkestoisesti ja todennäköisesti enemmän kuin osasit kuvitellakkaan. Taidon, jolla opit yhdistämään hengityksen ja ydintuen harjoittamisen. Tämä taito voi parhaimmillaan pelastaa terveytesi.

Liioittelen?

En ollenkaan!

”Kunpa jokainen malttaisi harjoittaa nämä terveyttään kohentavat, elämään ja liikkeeseen iloa ja kepeyttä rakentavat systeeminsä kunnolla. Tämä kurssi avasi silmäni ja ennenkaikkea hengitykseni sekä opetti, miten keskivartaloa oikeasti vahvistetaan. Elämää muuttava kokemus!”
Heli

KESKIVARTALON IHME & HENGITYS HELPOKSI

Efector Pilates Studiolla, Jyväskylässä.

Ke 27.10. Klo 18.00-20.30

Hinta 75 eur. 

Haluaisitko oppia harjoittamaan keskivartaloasi niin, että se kantaa ja tukee sinua automaattisesti – jopa jokaisella askeleella?
Haluatko rakentaa arjen kommelluksia ja koviakin ponnistuksia kestävän tuen, jonka vaikutuksesta selkäsi kestää, vyötärölinjasi pysyy kuosissa ja liikkumisesi kevenee?

Haluatko oppia hengittämään niin, että saat tästä elintärkeästä toiminnosta buustaajan ei vain ryhdillesi vaan myös aineenvaihdunnalle, nestekierrolle ja palautumiselle?
Hengitykstekniikan kohentaminen on yksi merkittävimpiä keinoja, jolla voit itse vaikuttaa tehokkaasti ja kestävästi terveyteesi.

Hyvä ryhti, liikkuva rintakehä ja oikein toimiva keskivartalo ovat edellytyksiä tasapainoiselle hengittämiselle.
Käynnistä nyt muutos kohti energisempää, iloisempaa arkea. olet sen ansainnut!

Hyppää mukaan KESKIVARTALON IHME & HENGITYS HELPOKSI iltaan! 

Kurssilla tutkimme ja harjoitamme keskivartalon tukea yhdessä optimaalisen hengitystekniikan kanssa. Ilta sopii Sinulle, jos olet kiinnostunut harjoittamaan kehoasi tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja vanhoja tottumuksia purkaen. Oli tavoitteesi sitten helpottaa selkä- tai lonkkakipua, parantaa ryhtiä tai liikuntasuoritustasi tai vain yksinkertaisesti voida paremmin kannattaa innostua mukaan. 

Huom! Ilta toimii myös oivana peruskurssina viikkotunneille. 

Levollista loppuviikkoa toivotellen,

Elina

Tilaa uutiskirjeemme

Uusi kausi studiolla!

Uusi kausi Studiolla on kuitenkin jo nurkan takana ja en malta olla siitä vinkkaamatta. Kutsun sinut mukaan kehoasi ja elämääsi muuttavaan, iloiseen ja vaikuttavaan pienryhmätreeniin 9.8. alkaen Studiollemme.

Jos olet uusi asiakas tai treenistä on kulunut aikaa suosittelen mukaan hyppäämistäjonkin teemakurssin tai yksityistunnin kautta. Myös STARTTIPAKETTI 190 eur sis. yksityistunnin + 5 valitsemaasi vkotuntia on edelleen voimassa! Starttipaketin voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Ensimmäiset teemakurssit (päivitämme kursseja koko ajan lisää)

  • 4.-5.8. (Klo 18-19.30) kahden illan startti LAITEPILATEKSEEN. Jos et ole vielä kokeillut niin nyt on aika! Tämä monipuolinen, suosiotaan koko ajan ympäri maailmaa lisäävä treenimuoto sopii kuntoutujasta huippu- urheilijalle.
  • 11.8. (Klo 18-20.30 peruskurssiksikin oivasti sopiva KESKIVARTALON IHME & HENGITYS HELPOKSI ilta. Illan aikana harjoitamme huolella keskivartalon tukea ja perehdymme uusimpaan tietoon hengityksen vaikutuksista niin palautumiseen kuin treenin maksimointiin. Opit yhdistämään hengityksen tehokkaasti harjoitteluusi ja saamaan siitä enemmän irti.

Varaa paikkasi haluamallesi tunnille / kurssille tai kysy lisää.

Mietitään yhdessä miten sinun olisi hyvä aloittaa!

Tämä on Efector Pilates Studion asiakaskirje

Kerron kirjeessäni uusimmat Studion kuulumiset, kurssit ja tuntivaihtoehdot. Annan sinulle vinkkejä kotiharjoitteluun ja terveyskuntosi ylläpitoon myös kotona ja työssä tai etätyössä. Voit antaa minulle palautetta kirjeestä tai palveluistamme: elina@efector.fi 

Tilaa uutiskirjeemme