Taidon, joka vaikuttaa varmasti, heti, pitkäkestoisesti ja todennäköisesti enemmän kuin osasit kuvitellakkaan. Taidon, jolla opit yhdistämään hengityksen ja ydintuen harjoittamisen. Tämä taito voi parhaimmillaan pelastaa terveytesi.

Liioittelen?

En ollenkaan!

”Kunpa jokainen malttaisi harjoittaa nämä terveyttään kohentavat, elämään ja liikkeeseen iloa ja kepeyttä rakentavat systeeminsä kunnolla. Tämä kurssi avasi silmäni ja ennenkaikkea hengitykseni sekä opetti, miten keskivartaloa oikeasti vahvistetaan. Elämää muuttava kokemus!”
Heli

KESKIVARTALON IHME & HENGITYS HELPOKSI

Efector Pilates Studiolla, Jyväskylässä.

Ke 27.10. Klo 18.00-20.30

Hinta 75 eur. 

Haluaisitko oppia harjoittamaan keskivartaloasi niin, että se kantaa ja tukee sinua automaattisesti – jopa jokaisella askeleella?
Haluatko rakentaa arjen kommelluksia ja koviakin ponnistuksia kestävän tuen, jonka vaikutuksesta selkäsi kestää, vyötärölinjasi pysyy kuosissa ja liikkumisesi kevenee?

Haluatko oppia hengittämään niin, että saat tästä elintärkeästä toiminnosta buustaajan ei vain ryhdillesi vaan myös aineenvaihdunnalle, nestekierrolle ja palautumiselle?
Hengitykstekniikan kohentaminen on yksi merkittävimpiä keinoja, jolla voit itse vaikuttaa tehokkaasti ja kestävästi terveyteesi.

Hyvä ryhti, liikkuva rintakehä ja oikein toimiva keskivartalo ovat edellytyksiä tasapainoiselle hengittämiselle.
Käynnistä nyt muutos kohti energisempää, iloisempaa arkea. olet sen ansainnut!

Hyppää mukaan KESKIVARTALON IHME & HENGITYS HELPOKSI iltaan! 

Kurssilla tutkimme ja harjoitamme keskivartalon tukea yhdessä optimaalisen hengitystekniikan kanssa. Ilta sopii Sinulle, jos olet kiinnostunut harjoittamaan kehoasi tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja vanhoja tottumuksia purkaen. Oli tavoitteesi sitten helpottaa selkä- tai lonkkakipua, parantaa ryhtiä tai liikuntasuoritustasi tai vain yksinkertaisesti voida paremmin kannattaa innostua mukaan. 

Huom! Ilta toimii myös oivana peruskurssina viikkotunneille. 

Levollista loppuviikkoa toivotellen,

Elina

Tilaa uutiskirjeemme