Uusi kausi studiolla!

Uusi kausi Studiolla on kuitenkin jo nurkan takana ja en malta olla siitä vinkkaamatta. Kutsun sinut mukaan kehoasi ja elämääsi muuttavaan, iloiseen ja vaikuttavaan pienryhmätreeniin 9.8. alkaen Studiollemme.

Jos olet uusi asiakas tai treenistä on kulunut aikaa suosittelen mukaan hyppäämistäjonkin teemakurssin tai yksityistunnin kautta. Myös STARTTIPAKETTI 190 eur sis. yksityistunnin + 5 valitsemaasi vkotuntia on edelleen voimassa! Starttipaketin voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Ensimmäiset teemakurssit (päivitämme kursseja koko ajan lisää)

  • 4.-5.8. (Klo 18-19.30) kahden illan startti LAITEPILATEKSEEN. Jos et ole vielä kokeillut niin nyt on aika! Tämä monipuolinen, suosiotaan koko ajan ympäri maailmaa lisäävä treenimuoto sopii kuntoutujasta huippu- urheilijalle.
  • 11.8. (Klo 18-20.30 peruskurssiksikin oivasti sopiva KESKIVARTALON IHME & HENGITYS HELPOKSI ilta. Illan aikana harjoitamme huolella keskivartalon tukea ja perehdymme uusimpaan tietoon hengityksen vaikutuksista niin palautumiseen kuin treenin maksimointiin. Opit yhdistämään hengityksen tehokkaasti harjoitteluusi ja saamaan siitä enemmän irti.

Varaa paikkasi haluamallesi tunnille / kurssille tai kysy lisää.

Mietitään yhdessä miten sinun olisi hyvä aloittaa!

Tämä on Efector Pilates Studion asiakaskirje

Kerron kirjeessäni uusimmat Studion kuulumiset, kurssit ja tuntivaihtoehdot. Annan sinulle vinkkejä kotiharjoitteluun ja terveyskuntosi ylläpitoon myös kotona ja työssä tai etätyössä. Voit antaa minulle palautetta kirjeestä tai palveluistamme: elina@efector.fi 

Tilaa uutiskirjeemme