2021- Ei se ollut huono – jos ei hyväkään. Kyllähän tämä pandemia on koetellut kaikkia meitä, jokaista omalla tavallaan. Mutta tulevasta vuodesta tehdään hyvä!

On tehtävä siirtoja, keskityttävä asioihin, joihin itse voi vaikuttaa. On pidettävä huolta niin omasta kuin läheisten terveydestä.

Nyt onkin hyvä hetki satsata omiin voimavaroihin, liikuttaa itsensä vastustuskykyiseksi, energiseksi ja elämästä nauttivaksi. Liikunnan vaikutukset koet nimittäin heti!

VIIKKOTUNNIT ALKAVAT IHAN KOHTA!

Oletkin ehkä jo ilmoittautunut Efector Studion viikkotunneille, teemakursseille tai online -tunneille. Jos et ole, niin vielä ehdit. Ne alkavat 3.1.

Voit osallistua myös Online -tunneille verkossa
Online -tunneille voit osallistua Zoomin kautta. Saat tunneista myös tallenteen, joten voit jumpata silloin kun sinulle sopii ja useampaankin kertaan.

Nyt uusille online -tilaajille myös kokeilujakso, sekä Face Flow -tunteihin tai Kehonhuoltotunteihin: 3 viikkoa vain 48 euroa

Tiistaisin klo 15 Kehonhuoltotunti
Keskiviikkoisin klo 9.30 Face Flow kasvopilatestunti


Face Flow -kasvopilatestuntien ensimmäisten viikkojen teemat
1: Hengitys ja rennot hartiat
2: Eroon niskakyhmystä
3: Vapaudu stressipurennasta


Kehonhuoltotuntien ensimmäisten viikkojen teemat:
Hengitys ja keskivartalon tuki
Joustava selkäranka
Vahvat, vapaat lonkat


Kokeilujakson jälkeen voit päättää haluatko jatkaa kauden loppuun eli koko 10 viikon jakson. Tai osta koko kausi kerralla!

Toivon sinulle vuoteen 2022 sisäistä rauhaa, onnentäyteisiä hetkiä ja uskoa upeaan tulevaisuuteen!

Elina

Tilaa uutiskirjeemme