Parhaat edistysaskeleet kehossa tapahtuvat usein viikkotunneilla

Löydät viikkotuntejamme lähes jokaiselle päivälle. Voit aina kysyä millainen viikkotunti sopisi sinun tavoitteisiisi. Suosittelemme käymään ennen viikkotunneilla harjoittelun aloittamista jollakin peruskurssillamme, jossa perehdyt lajien perusteisiin, termeihin ja perusliikkeisiin.

Perusteiden jälkeen saat hyvin irti säännöllisistä viikkotunneista. Osallistut viikkotunneille ilmoittautumalla ryhmään. Viikkotunneilla ylläpidät kehittymistäsi ja nautit nopeasti etenevistä tuloksista. Kannustamme osallistumaan kerrasta kahteen viikossa, sillä säännöllisellä harjoittelulla saat aikaan elämäsi kestäviä muutoksia kehossasi.

Teemakurssit syventävät

Voit myös osallistua teema- ja erikoiskursseille, joissa syvennymme johonkin erityiseen tavoitteeseen tai ”ulottuvuuteen”. Voit osallistua yhä uudelleen starttikurssille virkistämään perusteitasi. Uudistamme kurssejamme joka vuosi, joten aina on tarjolla jotakin uutta.

Huolellinen työskentely on kaiken perusta

Efector Pilates Studion tunneilla harjoittelu ei ole hikistä, ”sinne päin” touhaamista vaan se on tarkkaa ja huolellista mielen kautta tapahtuvaa kehotyöskentelyä. Harjoitus voi kepeyden tunteesta huolimatta olla tehokas ja vaikuttava, sillä se vaikuttaa juuri siellä, missä milloinkin kehosi heikoimmat lenkit ovat.

Kaikki tuntimme ovat vuorovaikutteisia pienryhmiä, joissa saat aina myös yksilöllistä ohjausta. Tulet kuulluksi ja pääset vaikuttamaan tietoisesti harjoitteluusi. Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja kehon, liikkeen ja huolellisen harjoittelun asiantuntijoita.

Tervetuloa mukaan uudistamaan ja vahvistamaan kehosi!

Tämä harjoittelu käy kaikille, ikään, kokoon, sukupuoleen ja liikuntataustaan katsomatta. Tavoitteena on toimiva, kivuton keho, hyvä ryhti ja lihastasapaino. Keho, joka kantaa sinua läpi koko elämän mahdollistaen liikkumisen nautinnon ja kaiken sen mistä haaveilet.

Varaa paikkasi viikkotunneille etukäteen, jotta varmistat paikkasi pienryhmissämme, varaukset:

elina@efector.fi
p. 0400 471 090