Tasapaino

Ei parane, ellei sitä horjuta. Täydellistä balanssia tuskin pystyy saavuttamaan millään elämän osa- alueella. Eikä tämä ole tarkoituskaan. Keho kuten elämäkin kaipaa jatkuvaa ärsykettä, johon vastaamalla tapahtuu positiivisia, näkyviä ja tuntuvia muutoksia. Horjuta siis horisonttiasi, kurota pidemmälle, astu harhaan, huoju ja kallistele, ota hallittuja riskejä. Tasapaino ei ole kultaisella keskitiellä tallaamista vaan sen molemmin puolin seikkailua ja siihen aina palaamista.

Tasapainoilua lomapäiviin

Miten nauttia kesän päivistä maksimaalisesti ja silti pitää yllä hyvää toimintakykyä? Paras palautuminen kun ei synnykkään totaalisesta passiivisuudesta vaan on tasapainottelua erilaisten kuormitusten ja levon välillä. Olet ehkä joskus kokenut kesäloman olleen todella rentouttava, mutta kunto ja kevään aikana kehoon tehdyt tulokset ovat romahtaneet…? Tällöin itse asiassa akkusi eivät olekaan latautuneet ja voi olla, että syksy alkaa jo valmiiksi väsähtäneissä fiiliksissä.

Haluankin kannustaa pieniin liikahduksiin joka päivä. Pyöräretki, uintireissu, patikointi, kevyt aamuvenyttely pitävät kaikki yllä toimintakykyäsi. Mieti, voitko kävellä kauppaan autoilun sijasta tai herätä jonain aamuna 20 min aikaisemmin ehtiäksesi tehdä elvyttävän jumpan terassilla ennen yhteistä aamiaista.

Pieniä valintoja, joilla on suuri merkitys! Ja valintoja, jotka vain sinä 💛 voit tehdä!

Videotreenejä laiturilla

Verkkokaupastamme löydät vielä kesäkuun loppuun Special & Shine- yhdistelmätreenit kesäiseen pakettihintaan 99 euroa (160 eur)

24 videota pitävät sisällään eri teemoihin monipuolisesti keskittyviä n. 20 minuutin mittaisia treenejä. Opit mm.

  • Harjoittamaan hengitystäsi -palautumaan
  • Vahvistamaan ydintukeasi oikein
  • Rakentamaan hengityksen avulla itsellesi kepeän vyötärölinjan
  • Vapauttamaan ja vahvistamaan selkärankaasi
  • Lisäämään lonkkiisi liikettä- harjoittamaan itsellesi vahvat, terveet olkapäät
  • Venyttämään vetreät jalat
  • Löytyypä videoista myös kasvoja kohottavat täsmätreenit ja harjoitteet esim. niskapatin poistoon.

Nämä innostavat treenit pitävät sinut kesäkunnossa ja takaavat kohenevan toimintakyvyn vain 20 min panostuksella 3- 5 kertaa viikossa.

Ilmottaudu syksyn viikkotunneille!

Syksyyn on vielä ikuisuus, mutta 9.8 alkaville syksyn viikkotunneille voit jo ilmottautua ja kannattaakin tehdä se heti. Näin takaat, että mahdut haluamaasi ryhmään. Tunnit myös zoomin kautta jatkuvat, mikäli tilanne sitä edellyttää.

Kesäkurssit 1.7. saakka

Vielä on tilaa kesäkuun ryhmissä. Ole nopea, ne alkavat jo ensi viikolla:

Ma 18.15 LaitePilates
Ma 19.30 Laite Pilates
Ti 17.00 Kehon- ja kasvojen huolto
To 15.00 LaitePilates
To 16.30 Pilates & Kehonhuolto

Olet ansainnut ihanan, virkistävän ja uudistavan kesän. Nauti siitä täysin siemauksin, kaikin aistein ja ilolla tasapainotellen. 🍀

Elina

Tämä on Efector Pilates Studion asiakaskirje

Kerron kirjeessäni uusimmat Studion kuulumiset, kurssit ja tuntivaihtoehdot. Annan sinulle vinkkejä kotiharjoitteluun ja terveyskuntosi ylläpitoon myös kotona ja työssä tai etätyössä. Voit antaa minulle palautetta kirjeestä tai palveluistamme: elina@efector.fi 

Tilaa uutiskirjeemme