Efector 30 vuotta. Jo nyt. Miten aika lentääkään!

Tasan 30 vuotta sitten nuorena liikunnanopiskelijana astuin erään tehtaan porteista sisään. Siitä alkoi nyt 30 vuotta kestänyt intohimo edistää työikäisten hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Tässä ajassa on muuttunut paljon. Digitalisaatio ja tietotulva ovat vallanneet myös liikunnan ja hyvinvoinnin alat. Tietoa on kaikkialla ja kaikkien saatavilla, ja haasteeksi onkin muodostunut sen kriittinen arviointi, käsittely sekä käytäntöön saattaminen. Tässä haluan olla asiakkaan apuna.

Liikunnan ohjaaminen on yhä enemmän muuttunut suorituskeskeisestä asiakaskeskeiseksi ja -lähtöiseksi.

Efector Pilates Studio

Maaliskuusta 2020 alkaen tarjoamme palvelujamme Efector Pilates Studion alla. Näin saat saman katon alta myös kaikki työhyvinvointipalvelumme taukoliikunnoista yksilöllisesti räätälöityihin tyhy-paketteihin sekä vaikkapa palautumiseen tai oman elämän ja hyvintoimintaan tähtääviin kokonaisuuksiin.

Studion Method Putkisto ja Pilates viikkotunnit sekä kurssit ja teemaillat pysyvät ennallaan. Tarjontamme kasvaa vuoden mittaan uusiin lajeihin; mm. Footbic®-kurssit, Spiraalistabilisaatio, Clues palautumisvalmennus ja -kurssi, urheilijoiden kehonhallintavalmennukset jne.

Method Putkisto sekä Pilates -menetelmät ovat siis edelleen ohjauksemme ydin. Metodin eri lajit kasvoklinikasta kevytohjelmaan ja kävelyntaitoon pysyvät ohjelmassamme. Lisäksi panostamme yhä enemmän laadukkaisiin Pilates laitetunteihin.

Lead&Live ja yhteistyöprojektit

Tapahtuma- ja palvelukonseptimme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on Lead&Live. Järjestämme yhteistyössä myös muiden kumppaneiden kanssa vuosittain erilaisia erikois- ja teemakursseja ja tapahtumia, myös muualla Suomessa. Muita erikoiskursseja toteutamme yhteistyössä mm. tanssin parissa ja äänenkäytön tekniikassa. Jos Sinulla ideoita tai toiveita hyvinvointi- tai teemakursseista ja tapahtumista teemme mielellämme yhteistyötä ja konseptoimme teemaa kanssasi.

Ohjauksemme on vuorovaikutusta

Ohjauksemme perustuu aina vuorovaikutukseen. Näin kokemus opettaa kehonkäyttöä ja lisää itsenäisyyttä. Jokainen asiakas on meille suuri inspiraation lähde. Jokainen keho ja mieli on yhdessä ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka haluamme myös huomioida sellaisena. Muutokset tapahtuvat parhaimmillaan monilla eri tasoilla – usein myös niillä, joihin asiakas ei luullut edes voivansa vaikuttaa. Asiakkaan palaute, kommentit, kysymykset ja monesti sanoiksi puettu hämmennyskin vievät ohjaustamme eteenpäin tavoitteelliseen suuntaan.

Kysyjä ei tieltä eksy – Ei myöskään kehostaan.

Ohjaajana emme näe epätäydellisyyttä tai vikoja vaan mahdollisuudet ja potentiaalin. Usein asiakkaan tavoitteena on poistaa kipu ja/tai parantaa kehon toimintaa tai ulkonäköä. Ylipäätään käsitys siitä mihin kaikkeen voi oikeanlaisella liikkumisella vaikuttaa tuntuu olevan vasta heräämässä!

Asenne, avoimuus, kärsivällisyys ja valmiustila mahdollistavat tuntuvia ja näkyviä muutoksia nopeastikin mutta suuremmat ja pysyvämmät muutokset vaativat aina sitoutunutta ja progressiivisesti etenevää harjoittelua. Ihmiskehon potentiaali on valtava. Kokemuksesta tiedän, että oman kehonsa potentiaalin voi tunnistaa ja tavoittaa vasta tutkiskelevan, elämyksellisen ja vuorovaikutukseen perustuvan, ammattimaisesti ohjatun liikkumisen kautta.

Näen ohjaajan roolin tärkeyden, ei vain harjoitteissa opastamisessa, vaan myös ohjaamassa asiakasta kunnioittamaan kehoaan ja näkemään nämä ainutlaatuiset mahdollisuutensa.

Tervetuloa Studiollemme mitkä ikinä tavoitteesi ovatkaan!

Elina
elina@efector.fi
p. 0400 471090